Excursii, tabere și sejururi de vis la munte, în Valea Jiului!

tabaralamunte.ro este un proiect al grupului editorial ZVJ.ro! după mulţi ani de experienţă în furnizarea de servicii de consultanţă și publicitate în mass-media locală, regională și centrală. Plănuim să realizăm o reţea extinsă de parteneri, pentru a oferi o mulţime de servicii privind planificarea excursiilor, taberelor și sejururilor pentru cei mari și cei mici.

Nu suntem agenție de turism, nu comisionăm prețurile și ofertele prezentate pe site, ci doar expunem ofertele cabanelor, vilelor și pensiunilor, și vă facem legătura cu reprezentanții acestora.

Ne străduim să găsiţi aici cele mai bune opţiuni pentru planurile dvs. Platforma noastră de asistenţă acoperă un portofoliu larg de servicii pentru destinaţii turistice interne în Valea Jiului.

Suntem experţi în publicitate, iar colaboratorii noştri vă pot furniza informaţii cu privire la o serie de destinaţii din Valea Jiului. Apelaţi-ne pentru a afla mai multe despre ceea ce putem face pentru excursia, tabăra sau sejurul dvs.

 

Iată tarifele practicate de noi pentru includerea pe website-ul tabaralamunte.ro:

  • Înscriere cabană, vilă, pensiune, hotel la toate secţiunile (text, foto, video, etc.): GRATUIT!
    (informațiile dvs. ne vor fi transmise prin e-mail după ce veți fi contactat telefonic de către administratorul site-ului)
  • Reactualizare ofertă: 15 lei / ofertă / secțiune.
  • Publicare ofertă specială pe site: 10 - 50 de lei / 10 zile.

 

IMPORTANT: Proprietarii spațiilor de cazare sunt contactați direct de către turiștii interesați prin intermediul formularelor de contact disponibile pe website-ul nostru.

Pentru a fi contactat de un reprezentant al societății noastre, accesați formularul disponibil în secțiunea Contact.